DSP Neamt transmite intr-un comunicat de presa, ca persoanele care s-au vaccinat sau urmeaza sa se vaccineze cu schema completa, vor primi tichetele de masa in termen de 60 de maximum 60 de zile de la vaccinare. Acestea vor putea fi ridicate de la centrul in care s-au vaccinat sau de la cabinetul medicului de familie. Motivul intarzierilor este epuizarea tichetelor alocate pana acum, la acest moment, fiind in desfasurare o noua procedura de achizitie la nivel guvernamental. ”Persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare beneficiază de o alocație de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă.

Vor beneficia de tichete toate persoanele care s-au imunizat, cu schema completă (doză unică de vaccin Johnson&Johnson și a 2-a doză de vaccin Moderna, Pfizer și Astrazeneca), după data de 3 septembrie 2021.

Persoanele vaccinate cu schema completă pot intra în posesia tichetelor de masă la centrul de vaccinare, cabinetul medicului de familie sau ambulatoriul de specialitate în care s-a efectuat imunizarea, în baza registrului de evidență operat.

Voucherele se pot ridica în termen de 60 de zile de la data inoculării ultimei doze.

Incepand din 4 octombrie DSP Neamt a distribuit catre unitatile vaccinatoare toate cele 5480 de tichete de masa. Au fost epuizate toate tichetele alocate.

A fost solicitata suplimentarea fondurilor alocate achizitiei acestor tichete. Este asteptat raspunsul Ministerului sanatatii cu privire la suma aprobata, ulterior fiind demarata achizitia”, se arata in comunicatul DSP Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.