De astazi, 10 noiembrie, calatorii care circula cu mijloacele de transport in comun ale Troleibuzul SA, pot plati biletele online, cu aplicatia 24pay. Facilitatea este disponibila deocamdata doar pentru traseele din Piatra Neamt. ”Începând cu 10.11.2021, SC Troleibuzul SA introduce pe traseele de pe raza Municipiului Piatra Neamt plata biletului prin aplicația 24pay.
Acest lucru vine fără costuri suplimentare pentru călători,dar ușurează plata călătoriei ,care se va face cu telefonul mobil prin asociere cu un card bancar, pentru început doar pe raza Municipiului Piatra Neamt”, transmite directorul Troleibuzul, Cristian Sauciuc.
Piatra Neamt este printre cele 10 orase din Romania, in care a fost implementat sistemul de plata cu ajutorul aplicatiei 24pay. Biletele vor putea fi platite direct de pe telefonul mobil. Platile sunt derulate in baza parteneriatului incheiat intre PTP Onlina si Banca Transilvania, utilizand solutia de plata cu cardul.
Biletele vor putea fi achizitionate simplu si rapid, prin accesarea Sectiunii ”Transport Public”. In plus, prin intermediul aplicatiei, persoanele depistate fara bilet, vor putea achita pe loc suprataxa (amenda) de calatorie.
Functionala din anul 2018, aplicatia 24pay avea la inceputul lunii noiembrie 2021, peste 650.000 de descarcari. Prin intermediul ei fusesera facute 8 milioane de tranzactii, in valoare totala de 23 de milioane de lei.
I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.