De ce AUR?
Pentru că prea mult PSD, pentru că prea mult PNL, pentru că prea multă băseală și prea multă usereală, de 30 de ani.
Pentru că românii au fost înșelați o dată când li s-a spus și au fost păcăliți că naționalismul e cu mitraliere pe stadioane și cu prăbușire economică. Au mușcat-o și s-au trezit fără industrie, fără locuri de muncă, au fost nevoiți să fugă peste hotare. Unii au fost numiți lași, altora li s-a spus că-s curajoși. Eu le-aș spune refugiați după asaltul împotriva poporului român.
Că a fost așa, nu poate contesta nimeni. Uitați-vă în jur! Ce spuneau naționaliștii acum vreo 10-15 ani, se confirmă acum. Naționalismul este despre patrie. Naționalismul înseamnă să trăiești așa cum îți place, în propria ta curte, să prosperi cu propriile tale bogății, din propria ta patrie. Naționalismul înseamnă să fii liber să crezi în propriile tale valori, în cazul românilor, valori creștin ortodoxe, înseamnă să ai voie să-ți crești copiii în curtea bisericii și să le explici că homosexualitatea este o deviație comportamentală și în niciun caz nu este o normalitate.
Naționalismul nu este în niciun caz o rușine, așa cum ni se tot spune ca e ”politically correct”. Nu este o rușine să-ți iubești țara, cu locurile ei, cu tradițiile ei, cu credințele ei religioase. O rușine este să te dai drept ce nu ești. O rușine este să mai crezi în politicienii care se tot mută de la un partid la altul și să-i alegi periodic să te fure. O rușine este să accepți să-ți spună un partid ca USR că familia nu mai este aia pe care o știai tu, ci una compusă din doi bărbați sau din două femei. O rușine este să fii atât de prost, încât să te lași păcălit de niște avortoni politici care se bucură că se pot linge în cur în fața unor copii înfiați. O și mai mare rușine este să-i faci parlamentari pe niște neterminați care-ți spun că biserica în care tu te-ai botezat trebuie să dispară.
De asta AUR, de asta naționalism. Au știut toți ce înseamnă AUR, dar au crezut că naționalismul a murit. N-a murit, ba chiar din contră. Ca să parafrazez un citat, dacă AUR nu ar fi existat, ar fi trebuit inventat, pentru că prea a fost batjocorită țara asta.
Departe de mine să fac propagandă politică, a trecut campania electorală, însă asaltul la poporul român, trebuia să se oprească undeva. De aia AUR. Uzurpatorii nației române, să zica Bodaproste că nu au ieșit la vot vreo 50% dintre români. Că bubuia mămăliga!
Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. Cand toate partidele politice cu foarte mici exceptii sunt alcatuite de fosti membri FSN erijati in Liberali Nationali, Sociali sau Democrati…. avem in realitate de ales intre unul si acelasi partid cu alta palarie… de ce nu vine lumea la vot… cam seamana cu alegerile de pe vremea lui Ceausescu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.