Ministerul de Interne doteaza politistii cu scuturi folosite de jandarmi impotriva minerilor la mineriadele din 1999, anunta politistul nemtean Ioan Cănărău, liderul Sindicatului Politistilor Europol. Dincolo de faptul ca scuturile fabricate in 1994, sunt vechi de 26 de ani, Cănărău se întreaba daca nu cumva guvernul se teme de revolte si incearca sa transforme si Politia în aparat de represiune, asa cum este Jandarmeria.

Culmea, doatarea politistilor cu scuturi se face sub pretextul întăririi autoritatii politistului. ”Ministerul Afacerilor Interne îi doteaza pe politisti cu scuturi an de fabricatie 1994, scuturi folosite la mineriadele din 1999, în padurea Costesti, impotriva minerilor. Încet- încet, guvernantii incearca sa-i transforme pe politisti in organe represive ale statului român. Probabil ca in Politia Romana sunt politisti care au aceeasi varsta daca putem spune asa, cu scutul din imagine (n.red. video mai jos).

Aceste dotari vind din necesitatea aplicarii acelui pachet legislativ de intarire a autoritatii politistului, politist despre care, Ministerul Afacerilor Interne trâmbițează ca trebuie sa fi in slujba cetateanului, sa fie in sprijinul celor fara aparare. Le-o fi frica guvernantilor nostri de o revolta a cetatenilor acum in vreme de pandemie, de stare de alerta? Cert este ca in anul 2020, politistii primesc in dotare materiale fabricate in anul 1994”, spune politistul din Roman, Ioan Cănărău, cel care in urma cu cateva zile, spunea ca Politia Romana s-a transformat intr-un sistem semi mafiot (Detalii AICI)

Afirmatiile politistului sunt un voice-over pe un clip video publicat pe pagina de facebook a Sindicatului Europol Neamt, care poate fi vazut AICI

Ionut CORFU

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.