Ca masura de combatere a raspandirii coronavirus, aspirantii la permisul de conducere vor fi examinati la proba practica (oras) si in zilele de sambata, de doua ori pe luna, a anuntat ieri intr-o conferinta de presa de la Prefectura Neamt, Lucian Rusu, seful Serviciului Permise si Înamtriculari Neamt. ”Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a dispus o serie de masuri pentru a se preveni infectarea cu nou coronavirus, astfel incat toate activitatile Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Neamt, se efectueaza doar pe baza unei programari online.

In prezent, activitatea Serviciului se desfasoara la cele cinci ghisee, existand posibilitatea ca in functie de cerere, sa se deschida cel de a la saselea ghiseu . Sunt trei ghisee care efectueaza activitati pe linie de inmatriculare respectiv autorizare provizorie si doua ghisee pe linia permise de conducere, preschimbare permise romanesti, straine si reprogramare la proba practica. Activitatea la proba practica se efectueaza mentinandu-se distantarea sociala, fiecare candidat si examinator, avand obligatia de a folosi masca de protectie, iar inainte de inceperea programului la proba practica, se masoara temperatura corporala care nu trebuie sa depaseasca 37,3 grade.

De asemenea, pentru a se reduce timpul de asteptare pentru programarea la proba practica, conducerea ministerului si Institutia Prefectului judetului Neamt, au stabilit ca in doua sambete din luna, sa se desfasoare activitati de examinare la proba practica”, a declarat comisarul sef Lucian Rusu, seful Serviciului Permise si Inmatriculari, Neamt.

Se redeschide Spitalul Județean Neamț. Declarații de presă la Prefectura Neamț

Publicată de TVMneamţ.ro pe Luni, 13 iulie 2020

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.