Pentru a doua oara in cursul acestei luni, consilierii municipali se intalnesc sa aprobe un nou set de prevederi care au ca principal scop asigurarea caldurii pentru pietrenii debransati de la sistemul central de furnizare a energiei termice. In plus, luni ar trebui sa ajunga primele centrale termice si primele convertoare achizitionate de Primarie in acelasi scop.
Potrivit viceprimarului municipiului Piatra neamt, Aurelia Simionica, sedinta de indata va avea loc vineri la pranz si va parafa solitarea a inca doua asociatii de proprietari din Piatra Neamt de a prelua in administrare cate o centrala termica, predata de curand de Locato Primariei Piatra Neamt. Mai mult, zilele acestea, Locativ Serv trebuie sa perfecteze contractele care urmeaza sa fie semnate cu furnizorul de gaze naturale, pentru cele 14 centrale care au fost deja date in administrare asociatiilor de proprietari.

Aurelia Simionica – Viceprimar Piatra Neamt

“Pentru perfectarea procedurii, vineri la ora 12.00 va avea loc aceasta sedinta, astfel incat sa dam din administrarea noastra, in administrarea celor doua asociatii, centralele respective. Pana acum am inregistrat 9 astfel de cazuri si au mai aparut si acestea doua. Pentru ca este destul de tarziu si vine sezonul rece, am luat decizia sa convocam repede sedinta pentru a se rezolva si problema incalzirii la cele doua asociatii. Acest lucru este valabil si pentru alte solicitari, daca vor mai aparea. De asemenea, luni, 13 octombrie, pentru ca s-a finalizat procedura de achizitie, vor ajunge primele 20 de centrale termice si 37 de convertoare de caldura, achizitionate de Primaria Piatra Neamt, pentru incalzirea locuintelor ocupate de chiriasii care au solicitat sa se incalzeasca in acest fel. Dupa aceasta prima sarja vor ajunge si altele, astfel incat sa acoperim solicitarile chiriasilor care au optat pentru incalzirea cu centrale si convertoare”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.