Primaria Piatra- Neamt anunta ca de luni, in oras vor incepe actiuni de dezinsectie si deratizare. Acestea se vor desfasura noaptea si se vor incheia pe 3 iulie:

”Începând cu data de 19 iunie, Primăria municipiului Piatra-Neamț, prin societatea Consiliului Local – SC Salubritas, va demara acţiunile de dezinsecţie – deratizare pe raza municipiului Piatra Neamţ, pe spaţiile domeniului public și privat al municipalităţii (spaţii verzi, zone recreaţionale), căminele și canalele aferente reţelelor tehnico-edilitare. Lucrările de dezinsecție și deratizare se vor desfășura pe parcursul nopții, pentru a reduce disconfortul  populației și se vor finaliza în data de 03.07.2017. În cadrul acțiunii sunt folosite substanțe aprobate de către  Direcția de Sănătate Publică.

          Informăm cu această ocazie despre obligaţia cetăţenilor cu gospodării individuale, operatorilor economici, instituţiilor publice şi asociaţiilor de proprietari/locatari de a asigura combaterea şi stingerea focarelor determinate de insecte şi rozătoare vectoare, purtătoare de maladii transmisibile şi/sau generatoare de disconfort din gospodăria proprie sau din spaţiile pe care le deţin cu orice titlu.

Acțiunea de de dezinsecţie – deratizare se va finaliza cu un control entomologic  pentru evaluarea eficienţei operaţiunilor executate realizat de către personalul specializat din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Neamţ.”

Ionut CORFU

sursa: Comunicat de presa Primaria Piatra- Neamt

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.