Debarcarea lui Gheorghe Triboi de la conducerea Publiserv, companie din subordinea CL Piatra Neamt, s-a amanat. Ieri la ora 15 a avut loc sedinta de CA in care ar fi trebuit sa se ia decizia de demitere, insa pentru moment, s-a renuntat la aplicarea planului, cel mai probabil, dupa ce s-a analizat situatia si s-a ajuns la concluzia ca daca Triboi ajunge in instanta dupa concediere si castiga, membrii CA vor trebui sa suporte eventualele despagubiri.

O alta varianta vehiculata in mediile politice, ar fi ca pana la urma, Triboi a fost convins sa demisioneze de buna voie si i s-a acordat un termen de gratie, de cel putin o saptamana.

Reamintim ca Alianta PNL-USR-Pro Romania- PMP din CL Piatra Neamt, intentioneaza transformarea Publiserv intr-o megacompanie. Astfel, se are in vedere desfiintarea tuturor companiilor Primariei, acestea urmand sa fie preluate in timp de Publiserv, care va ajunge sa administreze obiective extrem de importante si profitabile, cum ar fi si Piata Centrala.

Planul este pe termen mediu- lung si se preconizeaza ca în urma desfiintarii Parking, locurile de parcare de resedinta ar putea ajunge la o companie privata, cel mai probabil la Xdatasoft, care administreaza deja locurile de parcare cu plata din Piatra Neamt, dar care va avea mult de pierdut in urma Planului de Mobilitate Urbana ce urmeaza a fi demarat in Piatra Neamt, pentru ca va pierde peste jumatate din locurile de parcare cu plata, dupa ce vor disparea cele de pe bulevardele Traian si Decebal.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.