Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt a facut primele declaratii pe marginea decesului petrecut la maternitatea din Piatra- Neamt pe 30 noiembrie, caz care a inflamat opinia publica si care a scos la iveala numeroase deficiente in ceea ce priveste functionarea Spitalului Judetean Neamt.

La sfarsitul sedintei de Consiliu Judetean de astazi (21 decembrie) presedintele CJ a fost interpelat de consilierul judetean PNL Florin Hopsa, care a cerut formarea unei comisii la nivel de CJ care sa aduca lamuriri asupra a ceea ce s-a intamplat in nefericitul caz.

Ionel Arsene a declarat ca ceea ce s-a intamplat este foarte grav si ca nu a iesit pana acum cu declaratii publice pentru ca asteapta finalizarea anchetei interne de la spital si va proceda in functie de rezultatele acesteia. Arsene a dat asigurari ca va raspunde solicitarilor liberalilor si ca va avea o pozitie publica, dar numai dupa ce va vedea rezultatele anchetei de la spital.

Declaratiile complete, in materialul video de mai jos:

Reamintim ca Geanina Sechel, o tânără în vârstă de 23 de ani, a decedat joi, 30 noiembrie, la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ, la o zi după ce a dat viaţă unei fetiţe. Marţi, 5 decembrie, conducerea unităţii spitaliceşti şi medicii specialişti au încercat să lămurească, în cadrul unei conferinţe de presă, cum de s-a ajuns la această tragedie, insa mai mult au incurcat lucrurile, oferind explicatii pe care ulterior presa locala le-a demontat si a dovedit ca s-a mintit.

Ionut CORFU

 

 

1 COMENTARIU

  1. Felicitări jurnaliștilor, presei locale, am știut și știm cu toții că la conferința aia s-a mințit enorm… era planificată să se mintă ca să se acopere totul și de data asta… Dumnezeu o să vă aibă sub protecția lui , pentru că sânteți de partea adevărului. Sărbători fericite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.