Conducerea Pro Romania Neamt a fost decapitata de la Bucuresti. Liviu Harbuz nu mai este seful (coordonatorul) organizatiei nemtene a partidului lui Ponta. Decizia a fost luata pe data de 10 august (documentul mai jos) in Biroul Executiv National Pro Romania si a intrat in vigoare in aceeasi zi.

Se revoca Împuternicirea cu nr. 33 din 06.11.2018 de numire a domnului Liviu Harbuz in functia de coordonator al Organizatiei Judetene a Pro Romania Neamt”, se arata in document.

Liviu Harbuz a anuntat decizia in aceasta seara intr-un grup de comunicare interna al Pro Romania Neamt, alaturi de un mesaj sec: ”Va multumesc pentru colaborare si va doresc succes!”.

Decizia de la Bucuresti pare sa fi venit ca sanctiune pentru Harbuz, dupa ce acesta a incercat sa shimbe Biroul Judetean prin metode pe langa Statutul partidului. Detalii AICI Lovitură de teatru în Pro România! Verdict de la centru: ședință nestatutară, Emilia Arcan pierde funcția, revine Mădălina Ciubotaru

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

 1. Inoată puiuțu.
  Eheeee ce telenovela forta, mai ceva ca la noi la rromales.
  Viata bate filmul dle Ionut! Măduța noastra are tehnica roZnoveanca, a invatat de pe vremea pdl ului, nu degeaba o luau toti in campanie sa le organizeZe marsurile.
  Dl Harbuz a cazut in capcana, nu a stiut de perversa de pe Slobozia!
  Măduțu mai rămâne sa joci un poker si cu nenea John sa ii arati cum te duci all in, si esti in apele teritoriale nationale.
  Fortaaaa Roznov, peluza sud , pana la moarte, roznoveni din toate colturile europei , Măduța dete KO !

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.