Dupa ce Guvernul Dancila a adoptat o Hotarare de Guvern prin care este stabilit cadrul general privind regimul juridic al contractelor de concesiune a serviciului de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale, Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt, face un apel la toti primarii din judet sa profite de aceasta reglementare si sa intocmeasca proiecte pentru retele de gaz metan in localitatile pe care le conduc. ”Fac un apel la toți primarii din județul Neamț să valorifice decizia Guvernului de extindere a rețelelor de gaz metan!

Executivul a adoptat o hotărâre prin care este stabilit cadrul general privind regimul juridic al contractelor de concesiune a serviciului de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale.

După asfalt, rețele de apă și canal, a venit timpul ca și gazul metan să ajungă în toate gospodăriile. Este un pas major în dezvoltarea satelor și crearea de condiții demne de mileniul III.

Planul Național de Dezvoltare a Rețelelor de Distribuție gaze naturale este încă o măsură din Programul de Guvernare care, iată, devine realitate!”, declara Ionel Arsene.

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. Nu vreți să recitim împreună planul de guvernare și să bifăm ce s-a făcut și ce nu, mai întâi?
    Abia după aceea să trecem la next level.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.