Primarul Dragos Chitic a facut astazi declaratii de presa la sediul primariei, pe subiectul redeschiderii Pietei Centrale din Piatra- Neamt. (VIDEO mai jos)

Chitic a declarat ca are serioase motive sa creada ca in sedinta de CL convocata pentru maine (6 octombrie) PSD-ALDE se vor opune redeschiderii pietei si crede nu se va vota nici varianta ca obiectivul sa fie preluat in administrare directa de catre Primarie.

Dupa ce firma Ralco Team SRL a contestat luni castigatorul licitatiei, redeschiderea pietei se afla intr-un nou impas si daca nu se gaseste o solutie, alta decat sa se astepte rezolvarea contestatiei intr-un fel sau altul, piata ar putea ramane inchisa chiar ani de zile.

Dupa depunerea contestatiei, marti, primarul Chitic a aruncat vina asupra coalitiei PSD-ALDE, ceea ce a starnit un razboi al declaratiilor din toate taberele implicate. Consilierii locali PSD-ALDE au calificat declaratiile lui Chitic drept iresponsabile si au anuntat ca de fapt ei au vrut de la inceput ca piata sa treaca in administrare directa a primariei, in timp ce primarul a sustinut astazi contrariul.

Nu au lipsit nici acuzatiile la adresa presedintelui CJ Neamt, Ionel Arsene, seful PSD Neamt, despre care presa locala a scris ca este posibil sa se afle in spatele deciziei firmei aminitite de a contesta licitatia. Cotidianul Monitorul de Neamt a si demonstrat ieri ca Arsene ar avea relatii apropiate cu administratora Ralco Team SRL din Bucuresti (Vezi detalii AICI!Dezvăluiri bombă: legături periculoase?)

Chitic a mai spus astazi ca ”astept cu mare interes sedinta de maine, pentru a vedea ce motive se mai pot invoca pentru a nu fi de acord (n.n. cu incerdintarea administrarii pietei direct catre primarie). Daca ei (n.n. PSD-ALDE) nu inteleg nici in al 12-lea ceas ca au fost votati de cetateni pentru a le reprezenta interesele, voi considera ca atitudinea lor se datoreaza unor interese personale sau de grup si voi sesiza institutiile care cerceteaza fapte de coruptie”.

Vezi declaratiile complete (VIDEO- transmisiune live, TurnTV):

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.