Nemtenii au mai putin de o saptamana la dispozitie pentru a depune in termen, fara a risca amenzi, obligatiile fiscale declarative si de a achita taxele si impozitele aferente. Pana pe 25 august inclusiv trebuie depuse documente precum declaratia 100 privind platile la bugetul de stat, formularele de TVA cuprinzand decontul de TVA si cel special, declaratia unica 112 privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, a impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate.

Tot pana lunea viitoare mai sunt de intocmit si de depus declaratiile privind veniturile sub forma de salarii din strainatate obtinute de catre persoanele fizice care desfasoara activitate in Romania si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si posturilor consulare acreditate in Romania. De asemenea, mai este declaratia privind taxa pe valoarea adaugata datorata de catre persoanele impozabile, formularul 311, dar si declaratia recapitulativa privind livrarile sau achizitiile ori prestarile intracomunitare pentru operatiunile desfasurate in luna iulie 2014, formular 390 VIES, ca si declaratia informativa privind livrarile sau prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriul national, formular 394, pentru declararea operatiunilor desfasurate in luna iulie 2014 de catre platitorii de TVA cu perioada fiscala lunara.

Aceste formulare fiscale pot fi depuse si la ghiseul organului fiscal, dar pot fi trimise si prin posta. Desigur, contribuabilii trebuie sa detina semnatura electronica certificata pentru a depune declaratiile on-line pe aplicatia existenta pe site-ul Fiscului nemtean.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.