Declaratii incendiare ale lui Ionel Arsene, astazi, la sfarsitul conferintei de presa de dupa sedinta de Consiliu Judetean (Vezi mai jos declaratia integrala, preluata de pe  turntv.ro )

El a inceput prin a lansa un apel catre presa sa nu foloseasca metode murdare, respectiv santaj la oameni politici, pentru a obtine foloase materiale, ”daca nu faci contract cu mine, daca nu-mi dai, scriu ca ai datorii la stat, ca te plimbi cu nu stiu cine…”, spune Arsene despre una din metodele de santaj.

Ionel Arsene da de inteles ca ca ar exista deja plangeri, sau poate chiar urmariri penale incepute, impotriva unuia sau mai multor jurnalisti din Neamt, care in loc sa-si intretina publicatiile in mod cinstit, apeleaza la astfel de mizerii: ‘‘Domnilor! nu suntem singuri pe pamant si au aparut niste oameni care au inceput sa puna niste intrebari” (n.n. sa fie anchetatori, acei oameni care au parut si pun intrebari?)

Apoi: ”n-as vrea sa vad colegi de ai vostri… ca la un moment dat pot sa aiba niste probleme din punctul acesta de vedere”. Sa fie oare deja plangeri facute si jurnalisti cercetati poate chiar interceptati, ori inregistrati pe o astfel de speta, iar probele conduc catre acuzatia de santaj? Vom vedea si nu este deloc exclus sa apara astfel de surprize, cu o singura remarca insa, ca un repros la adresa lui Ionel Arsene: in toata declaratia, a folosit sintagmele ”presa nemteana” sau ”jurnalistii din neamt”, bagand pe toata lumea in aceeasi oala, ceea ce nu se face.

Intrebat fiind daca astfel de lucruri s-au petrecut recent, presedintele CJ Neamt a evitat raspunsul si nu a mai dorit sa faca niciun fel de precizari, lasand sa inteleaga fiecare ce vrea.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.