Traim intr-o era a vitezei, totul se misca cu o rapiditate nemaintalnita, si asta face ca stresul sa fie din ce in ce mai prezent in vietile noastre.
Presedintele Colegiului Psihologilor din Romania, prof. univ. dr Mihai ANIŢEI, intr-un interviu acordat ziarului Adevarul, sustine ca tulburarea de care sufara cel mai mult romanii din ziua de astazi se bazeaza pe stres acut. Totul, din cauza conditiilor de viata si de munca.
De asemenea, romanul modern sufera frecvent de sindrom burnout, adica de epuizare fizica si psihica. Motivul, faptul ca in Romania sunt multe persoane care muncesc foarte mult si foarte prost, in comparatie cu ţările civilizate unde la închiderea programului, angajaţii se ridică şi merg acasă.
Asadar, astăzi la Delegat de Neamţ vorbim cu nemţenii despre stresul de zi cu zi, poate mai aflăm mici secrete despre cum să ne meţinem echilibrul mental în timpuri atât de agitate.
“A te stresa este similar cu a te legăna într-un balansoar. Ai ceva de făcut, dar nu ajungi nicăieri.” – Mark Myer
Nemţeni, stresul produce probleme de sanatate si in general, discomfort. Putem sta cu usurinta departe de el. Făceti-va timp să mergeţi in locurile preferate, spuneti NU atunci cand trebuie, nu refuzati sa cunoasteti oameni noi…zambiti… iertati… si nu uitati cel mai frumos lucru, si anume, România este a voastra.

https://www.youtube.com/watch?v=bSNyj9cet5I

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.