Un oras functioneaza prin colaborarea administratiei cu cetatenii. Implicit, administratia este cea care se ocupa de gestionarea intregului oras. Nu este lucru usor, la nivel administrativ sunt foarte multe decizii de luat, fonduri de alocat, hartii de iscalit si nenumarate sedinte. Pe scurt, administratia implica multa responsabilitate si pricepere.
Pe cealalta parte, sunt cetatenii. Datoria cetatenilor este de a avea simt civic , cu tot ceea ce implica acest lucru. Administratia si cetatenii sunt parteneri in oras, insa amandoua elementele au un lucru in comun. Datoria fata de oras. Piatra Neamt, Perla Moldovei, orasul de la poalele Pietricicai, regina judetului Neamt. Orasul uneste intreaga administratie cu toata comunitatea formata din cetateni.
Privind imaginea generala, daca ne indepartam de impedimentele, proiectele, evenimentele si tot ce se intampla astazi si ne apropiem mai mult de istorie si spiritul orasului, putem spune ca Perla Moldovei a avut intotdeauna acel ceva special care a captat de-a lungul timpului inima oricarui om nascut in Neamt, turist, muncitor, etc.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.