Delgaz Grid, compania care furnizeaza gazul metan in Piatra Neamt, a fost amendata de Politia Locala pentru bataia de joc din fata magazinului Orion din Piatra Neamt.

Delgaz Grid a intervenit la o avarie pe data de 4 decembrie, in sensul giratoriu de la intersectia strazii 1 Decembrie 1918 cu Mihai Viteazul. De atunci, compania nu a mai reusit sa acopere groapa facuta in carosabil chiar in sensul giratoriu, blocand o banda de mers si generand blocaje rutiere pe 3 artere importante din oras: str. Mihai Viteazul, str. Orhei si b-dul Dacia.

Cei de la Delgaz Grid nu au cerut nici macar aviz pentru lucrari de la Primarie, motiv pentru care luni, 14 decembrie, compania a fost amendata de Politia Locala cu 2.500 de lei. Conform reprezentantilor Politie Locale, astazi, 18 decembrie, dupa doua saptamani de bataie de joc la adresa pietrenilor, Delgaz Grid ar urma sa toarne asfalt in locul respectiv, iar traficul rutier sa se reia in conditii normale, insa compania ar putea primi inca o amenda, pentru ca a blocat carosabilul.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. De ce nu se spune și despre Politia Locala care cu toate ca era un trafic infernal nu au dirijat decât cinci minute traficul. După ce au stat 5 minute vasnicii polițiști au plecat, lăsând traficul aglomerat iar colac peste pupăză o ambulanta încerca să își facă loc printre șoferii blocați. Desființați naibii odată mâncătorii ăștia de bani publici.

    • Un comentariu foarte bun. Unde era Politia Locala când ambulanță încerca să treacă? Noi eram blocați în trafic și am văzut cât de greu a reușit să treacă. Huo!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.