Ies la iveala noi abuzuri incredibile ale ”justitiarului de carton” de la Locativserv, recte directorul societatii respective.

Nu o spunem noi, ci angajatii Locativ, in numar de sase (poate exagereaza unul, doi, sau trei, dar cand sase oameni iti spun ca esti beat, fugi repede si te culci), intr-un memoriu adresat Primariei Piatra- Neamt, in care se descriu negru pe alb marsaviile pe care acest asa-zis director, le face pe banii pietrenilor, cu cel mai pur tupeu pe care l-a avut vreodata un angajat pe bani publici, in judetul Neamt si al carui nume, in mod sigur va ramane o pata neagra, mare, pe obrazul acestui oras.

Cei sase angajati spun ca directorul Janel Iosub ii spioneaza la locul de munca si nu oricum, ci prin montarea in birouri, de tehnica pentru inregistrare ambientala a angajatilor, (captura foto de pe memoriu- mai jos) ceea ce pe langa faptul ca e penal, e si nebunie curata. Mai mult ca sigur acest aspect tine de domeniul psihiatriei si intr-o societate normala, cel cu asemenea apucaturi nu ar fi niciodata director pe bani publici.

Noi stim si cine este acel angajat si mai stim de prin luna decembrie, ca el a fost trimis de multe ori sa inregistreze discutii ambientale ale multor functionari si colegi de partid, pentru ca apoi, inregistrarile sa fie folosite in scop de santaj. Au fost facute inregistrari chiar si in biroul directorului, dar si in alte birouri de prin mai multe institutii.

In memoriu se mai arata cum ”justitiarul” si-a rasplatit secretara, pe Gabriela Luca, cu un apartament cu doua camere din fondul de locuinte al societatii (in timp ce familii intregi asteapta ani de zile sa li se repartizeze o locuinta), unde a montat si o centrala termica pe banii Locativserv, costurile ridicandu-se la 6.000 de lei. Deci, cineva isi permite sa-si tina secretara in puf, pe banii nemtenilor.

Din informatiile noastre, pe numele lui Janel Iosub a fost depusa si o plangere penala, pentru abuz in serviciu.

De asemenea, oamenii vorbesc despre limbajul de mahala pe care il foloseste directorul in orice imprejurare.

Vom prezenta in aceste zile mai multe abuzuri pe care angajatii le-au scris in acel memoriu. Veti vedea cum foloseste ”justitiarul” masina companiei exclusiv in interes personal si cat a costat un weekend la Brasov unde el zice ca s-a dus in schimb de experienta, dar si cat a costat mobilierul din noul sau birou si multe altele.

Memoriul respectiv va fi discutat in sedinta extraordinara de Consiliu Local, la care ar fi bine sa participe si consilierii PSD-PMP-ALDE, cei care il tin in functie pe ”justitiarul abuziv” macar sa auda si sa vada cu urechile lor, ce se intampla la o societate finantata din bani publici.

Cerem din nou demiterea acestui personaj, celor care l-au cocotat in ditamai functia, macar in semn de respect pentru cei care i-au votat.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.