Demisia oficiala a Primarului Gheorghe Stefan a ajuns la sediul Primariei Piatra Neamt. Aceasta a sosit prin intermediul unui mandatar, iar potrivit Primarului interimar, Dragos Chitic, Consiliul Local Piatra Neamt urmeaza sa ia act de respectiva solicitare.

Dragos Chitic – Primar Piatra Neamt

„Intr – adevar, avem respectivul document. Acesta a fost depus prin intermediul unui mandatar, si se solicita demisia incepand cu data de 27 martie. Sunt invocate motive personale. Urmeaza ca in sedinta ordinara a Consiliului Local Piatra neamt, care se va desfasura pe data de 31 martie, consilierii sa ia act de incetarea mandatului domnului Primar Stefan, prin demisie. Fie va fi emisa o hotarare de Consiliu in acest sens, fie secretarul municipiului va ininta un referat, catre Institutia Prefectului judetului Neamt”

Acelasi document a fost trimis si catre Prefectura judetului Neamt. Conform legii, Ordinul de Prefect se emite dupa ce Consiliul Local va lua act de demisie. Potrivit normativelor in vigoare, prin hotarare de Guvern urmeaza sa se anunte data urmatoarelor alegeri pentru functia de Primar.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.