Prefectul judetului Neamt, George Lazar aduce acuze grave presedintelui CJ Neamt, dupa demisia directorului spitalului judetean. Lazar i-a cerut lui Arsene pe un ton imperativ astazi dimineata, schimbarea lui Toader Mocanu din functia de director interimar al Spitalului Judetean Neamt: ”Vă dau ordin domnule Arsene: schimbați în regim de urgență managerul Spitalului Județean”.

Dupa cateva ore a aparut si demisia lui Mocanu pe motive medicale (crize de hipoglicemie), iar prefectul George Lazar constata ca Arsene s-a conformat, insa îl acuza ca ”Vreti cu orice pret sa dati un tun financiar de aproximativ 17,6 milioane de euro si asta nu e bine dl Arsene”, facand referire la anuntul lui Arsene, potrivit caruia in judetul Neamt va fi construit un spital modular.

Iata ce spune George Lazar, prefectul judetului Neamt: ”Vad ca m-ati ascultat dl Presedinte Arsene, v-ati conformat in decizia de a schimba managerul Spitalului Judetean Neamt. Oricum ramane o mare realizare pentru Dvs, dar si dezamagire pentru judetul Neamt, sa schimbati directorii de la Spitalul Judetean la 2 saptamani, pe banda rulanta, dupa ce tot Dvs ii anuntati, ii instalati si va laudati cu competentele lor.

De data asta va cer sa ascultati din nou si sa nu gresiti in actiunile Dvs, pentru ca e mare pacat sa risipiti banii publici ai nemtenilor, pentru ca nu sunt ai Dvs de acasa. Vreti cu orice pret sa dati ,un tun financiar de aproximativ 17,6 milioane de euro si asta nu e bine dl Arsene.

Se pare ca atunci cand vine vorba de bani, Dvs nu mai tineti cont de nimic, nici de starea de urgenta, nici de sanatatea publica a cetatenilor si nici de cheltuirea responsabila a banului public.

Vreti sa faceti un Spital modular cu 17,6 milioane de euro in conditiile in care acest Spital costa doar 10,2 milioane de euro. Intreb si intreaba foarte multi cetateni ,diferenta de 7,4 milioane de euro unde se duce dl Presedinte Arsene?

Si va atasam si oferte de pret ca sa fie pe intelesul oricui. Va cer sa nu risipiti banii comunitatii pe inventii financiare ale Dvs si cel mai bine ,daca tot vreti sa investiti in sanatate, faceti acest efort financiar pentru Spitalul Neamt-pentru dotari cu aparatura medicala,echipamente de protectie, sisteme de ventilatie mecanica si alte dispozitive care lipsesc si sunt de maxima necesitate. Nu va ocupati in aceasta perioada de artificii financiare, fiti eficient in cheltuirea banului public”, scrie Lazar pe contul lui de facebook.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.