Demolarea Pietei Centrale are un pret. In jur de 200.000 de lei spune conducerea Primariei Piatra Neamt ca va costa tot acest proces. Pretul include si fierul vechi ramas din structura halei centrale de legume fructe, iar primaria spera sa-l poata valorifica in conditii cat mai avantajoase pentru a mai recupera din cheltuielile cu demolarea.

Potrivit viceprimarului Dragos Chitic procedura de pregatire a licitatiei pentru demolare si vanzarea fierului vechi din piata se apropie de final. Potrivit acestuia, procedura privind stabilirea societatii care se va ocupa de demolare este la final. Aceasta procedura prevede ca firma aleasa castigatoare sa poata demonstra ca poate lua de acolo fierul vechi si ca poate sa-l si plateasca.

Totodata, Urbanul pregateste toate documentele necesare ducerii la bun sfarsit a procedurilor premergatoare licitatiei pentru demolare si vanzarea fierului vechi ramas in hala arsa dupa incendiu. Potrivit conducerii CMI Urban au fost trimise adrese catre mai multe firme care sa vina cu oferte si sa se inscrie la respectiva licitatie, iar intre timp specialistii din primarie pregatesc documentele necesare pentru constructia unei noi piete desi, data anuntata de 1 decembrie pentru inaugurare, este oarecum depasita.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.