Procedurile greoaie si zecile de autorizatii necesare intarzie demolarea halei arse din Piata Centrala. Publiservul a finalizat caietul de sarcini pentru a scoate la licitatie fierul din fosta hala, dar pana acum nu s-au aratat prea multe firme doritoare, mai ales ca acestea au la randul lor nevoie de autorizatii si documente prin care sa demonstreze ca pot taia si transporta toata cantitatea de fier de la hala centrala a Pietei Mari din Piatra Neamt.

Elena Boengiu – Director Publiserv Piatra Neamt

„Noi am pregatit caietul de sarcini, asteptam sa incheim contractul cu CMI Urban pentru ca trebuie respectata procedura. Acum studiem proiectul de demolare, si bineinteles asteptam avizele Eon, pentru ca nu putem demola pana nu avem avizul lor. Au venit cateva firme pentru licitatie dar si acestea trebuie, la randul lor, sa prezinte documente si autorizatii prin care pot demonstra ca pot taia fierul”

La randul lor, cei de la CMI Urban spun ca inainte de a incheia contract cu Publiservul, pentru a se putea demola piata, trebuie respectate o serie de proceduri care presupun foarte multe documente.

In orice conditii, imediat dupa ce toata documentatia va fi gata, atat reprezentantii Publiserv, cat si cei ai CMI urban, spun ca procesul in sine nu va dura foarte mult timp.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.