Sâmbătă, 24.09.2016 la ora 16:56, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la un depozit de furaje și anexe gospodărești din curtea unei locuințe din localitatea Luminiș, comuna Piatra Șoimului. La locul intervenției s-au deplasat  7 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamt cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars aproximativ 4 tone de furaje, o fânărie și pereții unei bucătării de vară construită din lemn pe o suprafață de 7 mp. Cauza probabilă a incendiului: folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Pompierii au mai intervenit in week-end la alte patru incendii

Vineri, 23.09.2016 la ora 21:33, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la o casă din loc. Bașta, com. Secuieni . La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și un voluntar din cadrul SVSU Secuieni. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars aprox. 100 kg de deșeuri textile depozitate în cameră. S-au degradat: 1 sobă, 1 frigider și pereții camerei. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații închise (lumânare).

Duminică, 25.09.2016 la ora 00:13, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la o locuință din localitatea Roznov. La locul intervenției s-au deplasat  10 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamt cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanta SMURD. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars aproximativ 60 mp de acoperiș construit din lemn cu învelitoare tablă și plăci azbociment, îmbrăcăminte și mobilier, precum și documente de identitate  ale familiei (cartea de identitate a proprietarului și certificatele de naștere ale copiilor). Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații închise.

Duminică, 25.09.2016 la ora 07:37, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la o butelie, în localitatea Stejaru, com. Ion Creangă. La locul intervenției s-au deplasat 5 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă. Pompierii au intervenit pentru oprirea procesului de ardere și îndepărtarea pericolului de generalizare. Cauza probabilă a incendiului: flacără.

Si la Dobreni a avut loc un incendiu, la o vulcanizare. Vezi stirea aici!

Ionut CORFU

sursa: ISU Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.