O persoană a fost reținută și peste 105.000 de țigarete au fost indisponibilizate, în urma unor acţiuni operative de amploare efectuate de polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț. 

La data de 15 august a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, au efectuat două percheziții în municipiul Piatra Neamț, la imobilele deținute de două persoane bănuite de contrabandă.

Acțiunile polițiștilor au vizat documentarea activității infracționale a unei femei de 41 de ani, din localitatea Dumbrava Roșie, bănuită de trafic de țigarete care provin din contrabandă.

În urma descinderilor efectuate, polițiștii au descoperit 105.560 de țigarete fără timbru, pe care le-au ridicat, în vederea indisponibilizării.

În baza probatoriului administrat, femeia a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă.

În cursul zilei de astăzi, aceasta urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

În activități au fost angrenați polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și luptătorii Serviciului pentru Acțiune Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Activitatea a beneficiat de sprijinul câinelui poliţist Odek, specializat în detectarea produselor din tutun.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.