Consiliul Judetean Neamt a semnat pe 21 noiembrie un contract de conservare a instalatiilor si echipamentelor pentru depozitul judetean de deseuri nepericuloase Girov, cu SC VICTOR CONSTRUCT SRL. Selectarea prestatorului de servicii a fost facuta prin incredintare directa, iar valoarea contractului este de 45.000 lei/luna fara TVA. In paralel, la cele patru obiective de investitii din proiectul “Sistem de Management Integrat al Deseurilor in Judetul Neamt” paza este asigurata de catre SIL GUARD SRL prin contractul nr. 14243/277 din 16.10.2014. Consiliul Judetean Neamt urmeaza sa asigure paza celor 4 obiective pana la predarea acestora catre delegatii serviciilor de colectare si transport deseuri in cele 4 zone ale judetului Neamt. Aceste operatiuni privind paza si conservarea obiectivelor de investitie din proiect au fost aprobate prin hotarare a Consiliului Judetean Neamt. Licitatia pentru desemnarea operatorului in cadrul acestui proiect nu a fost finalizata inca.

Prin proiectul “Sistem de Management Integrat al Deseurilor in Judetul Neamt” al carui beneficiar este Consiliul Judetean Neamt au fost construite Depozitul judetean de deseuri nepericuloase Girov; Statiile de sortare si transfer al deseurilor Cordun; Statia de transfer Targu Neamt si  Statia de transfer Tasca. Acestea au intrat in proprietatea Consiliului Judetean Neamt de la data emiterii/semnarii procesului-verbal de receptie la terminarea lucrarilor, iar potrivit prevederilor legale Prin urmare, de la data emiterii/semnarii procesului-verbal de receptie la terminarea lucrarilor, Consiliul Judetean Neamt are obligatia de a asigura paza bunurilor pe care le detine in urma derularii proiectului proiectului “Sistem de Management Integrat al Deseurilor in Judetul Neamt”.

Legea 333/2003  privind paza obiectivelor, bunurilor si protectia persoanelor

“Ministerele si celelalte organe de specialitate ale administratiei publice centrale si locale, regiile autonome, companiile si societatile nationale, institutele nationale de cercetare-dezvoltare, societatile reglementate de Legea nr. 31/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, indiferent de natura capitalului social, precum si alte organizatii care detin bunuri ori valori cu orice titlu, denumite in prezenta lege unitati, sunt obligate sa asigure paza acestora. Autoritatea de Management al Programului Operational Mediu are dreptul de a recupera finantarea acordata in cazul in care investitiile nu sunt folosite conform prevederilor Contractului de finantare si prevederilor legale”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.