Deputata PSD de Neamt, Oana Bulai, dă asigurari ca în Romania nu va fi criza alimentara, pentru ca la Rezervele de Stat sunt suficiente stocuri. ”Românii nu trebuie să se teamă că vor rămâne fără pâine și alte alimente de bază pe masă!
Motivul este unul simplu: România are stocuri suficiente! Spre exemplu, în cazul grâului, țara noastră are suficiente stocuri în depozite pentru a susține consumul intern în următoarea perioadă.
Mai mult, ministrul agriculturii, colegul meu AdrianChesnoiu, a luat încă dinainte ca războiul din Ucraina să înceapă o decizie extrem de inspirată și bună pentru poporul român: au fost completate rezervele de stat. Acest lucru face ca depozitele țării noastre să fie pline, iar românii nu trebuie să se îngrijoreze.
Am încredere că Guvernul va găsi cele mai bune soluții pentru a limita și efectele scumpirilor din ultima perioadă. Este adevărat că unele alimente s-au scumpit, dar nu trebuie să existe teama că acestea nu vor mai fi disponibile. Și în cazul prețurilor consider că, spre exemplu, dacă facturile la energie vor fi mai ușor de suportat, prețurile vor scădea”, transmite Oana Bulai.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.