Deputata PSD de Neamt, Oana Bulai, critica dur Guvernul Cîțu, considerand ca a ingropat campania de vaccinare. Motivul esecului, ar fi potrivit deputatei PSD, orgoliul si aroganta care-l caracterizeaza pe premier. ”Guvernul Cîțu a îngropat campania de vaccinare abandonând ireponsabil orice țintă!
Nu ar trebui să ne mai mire că țintele privind vaccinarea nu au fost atinse, având în vedere că de tot ce și-a propus acest Guvern s-a ales praful.
În condițiile în care Guvernul Cîțu e principalul vinovat pentru acest eșec, premierul vine și țipă tot la primarii cărora nu le-a oferit vaccinuri și la opoziție, în general, că nu-l ajută! Adică, încearcă să arunce vina, din nou, pe opoziție.
Probabil că nu am fi ajuns în această situație dacă premierul Cîțu nu ar fi fost condus de orgoliu și aroganță. PSD a propus demult, prin intermediul dlui profesor Alexandru Rafila, 8 măsuri esențiale, diferite/complementare celor guvernamentale care să readucă credibilitate și să intensifice procesul de vaccinare.
PSD a propus, încă din toamna anului trecut, un Pact Național pe Sănătate care, dacă ar fi devenit realitate, probabil că n-am mai fi avut criza medicală profundă și nici impasul actual al vaccinării”, transmite Oana Bulai, ilustrandu-si spusele cu clipul video de mai jos.

Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

 1. S-a trezit madam deputat…..
  PSD a propus…. PSD a promis….. Când au fost pe val ce au făcut???? Nimic…..
  BLEEEEEHHHHHHH….
  VORBE în vânt…..
  Apropo deputatul CUCuleț ce mai face???? DOARME…..
  La ce mese mai cântă?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.