Deputatul USR de Neamt, Iulian Bulai cere Ministrului Sanatatii sa impuna conduceri militare la toate spitalele din tara. El da un exemplu de la Suceava, unde noua conducere militara a spitalului judetean incepe sa-si arate eficienta, chiar daca pentru unii pacienti ignorati de fosta conducere s-ar putea sa fie prea tarziu. ”Irimia Sava este colegul meu din USR Bunești – Suceava. A stat acasă cu febră 40, timp de 7 zile. Cât timp a durat conducerea interimară a Spitalului Suceava. A cerut constant să fie consultat de medic și dus la spital. Se topea pe zi ce trece. I-au spus să se trateze acasă, că e o simplă răceală. Că o să îi treacă.

Acum două zile, noua conducere militară a Spitalului Județean Suceava a trimis o ambulanță în 15 minute de la solicitarea telefonică.

Irimia este acum în stare critică și inconștient, la terapie intensivă. Prea târziu, se pare.

Domnule ministru Tătaru, trimiteți manageri medici militari la toate spitalele din țară care vor trata pacienții de Covid-19. Este nevoie de un management profesionist și ferm la toate aceste spitale, din toată țara”, spune deputatul nemtean.

Conducerea Spitalului Judetean Neamt are un nou director incepad de astazi, un medic trimis in judecata pentru frauda cu fonduri europene (Pentru ce a fost inculpat noul director al spitalului. 13 amânari în mai puțin de 2 ani, la Tribunalul Neamț)

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.