Deputatul USR de Neamt, Iulian Bulai, a transmis un mesaj cel putin socant, chiar in ziua in care crestinii sarbatoresc Nasterea lui Iisus Cristos. Parlamentarul de Neamt a scris pe pagina lui de facebook ca Iisus Cristos ‘‘provine dintr-o familie foarte ciudata”, ca Fecioara Maria era ”o mama surogat”, iar tatal a acceptat sa recunoasca un copil la a cărui concepere nu a contribuit deloc. ”Un copil. Sărac și provenit dintr-o familie foarte ciudată. Un tată trecut de prima tinerețe și o mamă adolescentă. Apărut în lume fără ca părinții lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat și un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinții să fi fost căsătoriți, doar logodiți…”, spune Iulian Bulai, luând in derâdere Minunea Nasterii lui Cristos.

Desi fraza de mai sus se vrea a fi o introducere in subiectul copiilor aflati in grija statului român, ea capata note evidente de blasfemie, lucru cu atat mai revoltator, cu cat ironizarea uneia dintre cele mai mari sarbatori a crestin ortdodocșilor, Nasterea Domnului, vine din partea unui parlamentar al României, țară creștin ortodoxă, chiar in ziua in care s-a născut Iisus Cristos.

USR, partidul din care face parte deputatul Iulian Bulai, este cunoscut ca o mișcare contra valorilor creștine si care militeaza pentru legalizarea casatoriilor intre persoane de același sex. Nu de putine ori, membrii USR au avut atitudini care au scandalizat opinia publică, prin agresivitatea lor la adresa creștin ortodoxiei.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

 1. Ești un mare dobitoc,politicianul lui pește prăjit,când o sa se întoarcă împotriva ta&a fam.tale tot ce ai scris,atunci o sa crezi,dar va fi PREA TARZIU!!!Ești o Satana ,piei,nu ne faci cinste,nu ne reprezinți!!!!

 2. entitatea acesta a fost votata de multi nemteni . nici nu banuti cati replicanti gandesc asemeni lui . politruci , functionari , magistrati ( vedeti clipul video al lui danilet ) , politisti .
  personaje care fac si aplica legea . niste rebuturi ale societatii promovate la butoane de catre cetatenii veseli .
  noua generatie , viitorul tarii , acesta fiind doar inceputul .
  totusi , aceste creaturi au parinti , familie , au trecut prin scoli ? cineva i-a “educat ” in acest sens . si va mai mirati ca se cearta pe droguri si etnobotanice !
  numai personaje de acestea trimitem in parlament , din neamt . valabil pentru toate partidele . frate bun cu olariu de la PNL .

 3. De n ar fi fost adevarat ce a scris era grav, dar din fericire tot ce a scris el e scris si in Biblie…
  Pacat de interpretarea voastra tampita in ceea ce priveste postarea lui…

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.