Presedintele Klaus Iohannis a declarat ieri la Iasi ca PSD ar fi vinovat de imensa tragedie petrecuta in judetul Ialomita, unde 10 oameni au murit dupa ce un camion a intrat pe contrasens si a lovit in plin un microbuz cu pasageri. Declaratia lui Iohannia a starnit reactii furibunde din partea opiniei publice si evident, si din partea PSD-istilor. Deputatul PSD de Neamt, Ciprian Serban îi atrage atentia presedintelui sa nu se mai urce pe durerile romanilor, si spune ca Iohannis da dovada de insensibilitate si lipsa de omenie, folosindu-se din nou de o tragedie pentru a puncta electoral.

Serban a atasat la mesajul sau si o fotografie in care Klaus Iohannis pleaca nepasator de langa o masina care tocmai a explodat.

Ciprian Serban: Nu vă mai urcați pe durerile noastre, domnule Iohannis!

Este trist, pentru noi toți, când au loc accidente și prețioase vieți omenești sunt pierdute, lăsând în urma lor părinți, copii, soți, prieteni cu acel gol imens și nesfârșit.

Le transmit familiilor celor care au decedat în tragedia din Ialomița întreaga mea compasiune și le doresc putere să treacă peste aceste pierderi.

Dumnezeu să îi odihnească în pace!

Celor răniți, le doresc recuperare grabnică, fără urmări.

Autoritățile s-au mobilizat exemplar, celula de criză funcționează și sunt convins că, din punct de vedere legal vor identifica vinovații și vor aplica sancțiunile. Din păcate, însă, viețile pierdute nu vor putea fi recuperate. Nimic nu va putea să le înlocuiască.

În același timp, însă, amatorii de câștigare a simpatiei electoratului, cum este președintele Iohannis, din nou, se cațără pe durerea românilor și își spun poezia pe care au învățat-o, atacând, din nou, PSD.

Domnul președinte uită, de exemplu că de cel puțin un an PSD este blocat să guverneze.

Domnul președinte al nostru, al tuturor românilor, își manifestă, încă o dată, nepăsarea, insensibilitatea, lipsa de omenie și se folosește și de această tragedie pentru a-și face campanie electorală, lovind, nejustificat, PSD.

Oameni buni, un astfel de om mai poate fi președinte? Așa își arată el grija față de cetățenii acestei țări? Încercând să câștige simpatie profitând de durerea oamenilor?

Domnule președinte, suntem un popor de oameni cu frica lui Dumnezeu, dar mândri! Nu vă mai bateți joc de români!

Si senatorul PSD de Neamt, Dan Manoliu a avut o reactie contondenta la adresa presedintelui, dupa declaratia de la Iasi. ”Mare nesimtit melcul ăsta”, spune senatorul PSD intr-o postare pe pagina lui de facebook. Declaratia integrala poate fi vazuta AICI

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.