Deputatul PNL de Neamț, Laurențiu Leoreanu, este printre inițatorii unei legi care prevede compensarea în bani pentru biletele de transport cu trenul rămase neutilizate de către pensionari. ”Când vorbim despre seniorii României, despre părinții și bunicii noștri, despre cei care și-au dedicat viața construirii unui azi de care ne putem bucura, vorbim despre recunoștință și respect.
Alături de colegi din Partidul Național Liberal, am inițiat un proiect de lege care va crea posibilitatea compensării în bani pentru biletele de transport cu trenul rămase neutilizate de către pensionari. De foarte multe ori, această facilitate a transportului gratuit rămâne neutilizată, iar inițiativa noastră vine să așeze în parametri firești acest drept oferit seniorilor, în sensul primirii de către aceștia a sumelor aferente biletelor neutilizate.
Sper ca toate celelalte partide parlamentare să susțină proiectul nostru și să avem o măsură legislativă aplicată cât mai rapid, pentru că vorbim nu doar despre o categorie vulnerabilă, ci despre oamenii cărora le datorăm tot ce suntem azi, cei care își leagă numele de mândria de a fi român acum și mereu!”, transmite Laurențiu Leoreanu.
I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.