PSD și-a respectat întotdeauna promisiunile!”, transmite deputatul PSD de Neamt, Ciprian Șerban, enumerand ce are de gand sa faca PSD pentru romani, ca partid de guvernare, care detine cele mai importante ministere si jumatate dintre prefecturile din tara. ”PSD le promite românilor un trai decent, drepturi respectate, protejarea cetățenilor și susținerea mediului de afaceri!
Construim un mecanism fiscal-bugetar care susține orice companie ce produce în România și își plătește onest angajații și taxele către stat.
Menținem facilitățile fiscale pentru zone strategice ale economiei, cum sunt construcțiile și industria IT&C.
Introducem scheme de ajutor destinate IMM-urilor și companiilor mari pentru susținea produsele cu valoare adăugată ridicată.
Vom adopta măsuri de protejare a salariaților, indiferent de angajatorul lor, stat sau privat, mai ales a celor aflați în zona salariului minim.
Punem în aplicare reformele asumate de România pentru a primi banii din PNRR, fără să creștem povara pentru români.
Pentru a reuși, avem nevoie de solidaritate socială, de implicare, de responsabilitate, de hotărâre!”, scrie deputatul de Neam pe facebook. Cei mai multi nemteni insa, nu primesc cu prea mult entuziasm promisiunile înșirate de Șerban si nici nu prea dau semne de solidaritate sociala. Iata comentariile:
Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.