”Este timpul să lăsăm rațiunea să acționeze. Ni se spune să stăm în casă. Atunci, STĂM ÎN CASĂ!” este mesajul deputatului PSD de Neamt Ciprian Serban, in contextul amplorii pe care o ia raspandirea Covid 19 si in Romania. Deputatul face un apel la ratiunea oamenilor si indeamna la responsabilitate.

Ciprian Serban: Dragii mei prieteni și critici, vă rog, aduceti-vă contribuția și fiți parte a stopării răspândirii COVID-19!

Fiecare zi care trece aduce cifre îngijorătoare despre evoluția COVID-19 în România. În fiecare zi numărul celor infectați, al celor aflați în carantină sau în autoizolare este mai mare decât înregistrările din ziua precedentă. Vindecările sunt timide, încă.
Restricțiile impuse se înăspresc pe zi ce trece.

Cu toate acestea, în România au fost înregistrate primele decese. Sunt doar primele. Ce veți simți când cineva drag vouă, infectat poate chiar de voi, va pierde lupta cu coronavirusul?

Să nu uităm nicio clipă că de noi toți depinde să reducem și să stopăm răspândirea coronavirus. În aceste momente sănătatea noastră depinde de fiecare dintre noi. Sănătatea celor dragi nouă depinde de noi. Este timpul să lăsăm rațiunea să acționeze. Ni se spune să stăm în casă. Atunci, STĂM ÎN CASĂ!

Este timpul să lăsăm cadrele medicale să își facă treaba. Dacă avem o problemă medicală, indiferent care este ea, sunăm înainte. Mai mult, dacă știm că am putea fi purtători de coronavirus anunțăm pe toată lumea cu care am intrat în contact.

Este timpul să nu mai abuzăm de serviciile 112!

Este timpul să fim responsabili! Să lăsăm deoparte mândriile, orgoliile încăpățânările! STĂM ÎN CASĂ!

Este timpul să fim sinceri cu noi și cu cei din jurul nostru. Minciuna a îmbolnăvit până acum sute de oameni. Primii dintre ei, cei apropiați nouă!

Este timpul să nu mai facem rău prin nepăsarea noastră, prin lipsa de empatie, prin insubordonarea noastră! Este timpul să fim parte a acestei colectivități care luptă să oprească răspândirea coronavirus în România.

Este timpul să fim cumpătați. Stocurile imense de alimente, pe care le facem zi de zi, vor dezechilibra lanțul de aprovizionare a magazinelor : achiziție materie primă-producție- ambalare-transport-distribuție. Nu-i așa că trebuie timp? Să îi lăsăm pe comercianții să lucreze pentru noi!
Dragii mei, este timpul să dăm dovadă de solidaritate, de conformare la reguli, de implicare în efortul comun de a trece peste această criză. Este timpul ca fiecare dintre noi să facă ceea ce i se cere să facă! Noi, trebuie să stăm în casă!

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.