Deputatul de Neamt, Ciprian Șerban, șeful PSD Roznov, îl laudă pe Sorin Grindeanu, Ministru al Transporturilor, fost prim ministru PSD, dat jos de propriul partid, cu votul tuturor parlamentarilor PSD.
Șerban trece în revistă o serie de contracte semnate de Grindeanu, concluzionand despre ministrul de la transporturi că ”Aceștia sunt specialiștii profesioniști ai PSD!”.
Ciprian Șerban- deputat PSD: 16,6 miliarde lei, în primele 9 luni ale anului 2022, față de numai 4,5 miliarde pe tot anul 2021, este valoarea contractelor semnate de Ministerul Transporturilor, sub coordonarera ministrului social-democrat Sorin Grindeanu.
9 miliarde lei în primele 9 luni din 2022, față de numai 4,8 miliarde lei pe tot anul 2021, este valoarea plătită de Ministerul Transporturilor pentru lucrările executate, sub conducerea ministrului Sorin Grindeanu.
De la începutul anului, pentru infrastructura rutieră, s-au semnat de 4 ori mai multe contracte decât anul trecut și s-au plătit de două ori mai mulți bani pe lucrările executate.
Acestea sunt investiții masive, de succes, realizate de Ministerul Transporturilor.
Echipa ministrului Sorin Grindeanu face diferența și asigură performanța cheltuirii întregii sume alocate pentru investiții, în principal din fonduri europene. Promisiunea ministrului Sorin Grindeanu, de a utiliza toți banii europeni aferenți POIM – Progamul Operațional Infrastructură Mare – din exercițiul financiar 2014-2020, cu 6-7 luni mai devreme de termenul final (dec 2023), este respectată.
Ministerul Transporturilor nu va mai redistribui sume necheltuite către alte ministere. Ministerul Transporturilor va solicita suplimentări consistente la rectificarea bugetară!
Felicitări, Sorin Grindeanu! Aceștia sunt specialiștii profesioniști ai PSD!
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.