Deputatul PSD de Neamt Ciprian Serban, taie in carne vie la Roznov. Serban a anuntat in acesta seara (30 iunie) ca organizatia PSD Roznov va fi dizolvata, iar viceprimarul Constantin Hodor va ramane fara sprijin politic din partea partidului, dar si fara functia de presedinte al organizatiei, dupa ce impreuna cu consilierii locali PSD a avut in ultimul an o serie de ”iesiri in decor”, contra intereselor locuitorilor orasului Roznov.  ”În PSD nu admitem acțiuni împotriva cetățenilor. Am propus dizolvarea PSD Roznov și retragerea sprijinului politic acordat președintelui acestei filiale, pentru că în PSD nu ne jucăm cu promisiunile făcute românilor.

În urma discuțiilor cu cetățenii din Roznov, care s-au plâns de taxele prea mari pentru pășuni și au solicitat reducerea acestora, am analizat impactul pe care l-ar avea solicitarea lor și am promis că vor plăti mai puțin pentru pășuni.

Domnul viceprimar, Constantin Hodor, care este și președintele filialei PSD Roznov, nu a înțeles nici proiectele partidului, nici că principala noastră preocupare este asigurarea unei vieți mai bune cetățenilor pe care îi reprezentăm și, foarte important, nici că votul împotriva inițiativei PSD de a reduce taxele contravine total intereselor roznovenilor.

Domnul Hodor nu este la prima abatere de acest gen și, dincolo de aspectul politic duplicitar, prin purtarea unor negocieri cu liberalii din Roznov, cel mai grav este că acțiunile sale sunt nu doar contra intereselor PSD. Domnul Hodor a votat alături de consilierii PNL contra intereselor cetățenilor din Roznov, aspect care nu poate fi, sub nicio formă, trecut cu vederea.

Atitudinea domnului Hodor nu reprezintă nici PSD și nici ideologia social-democrată, care pune pe primul loc cetățeanul și drepturile sale”, spune deputatul Ciprian Serban.

Ultima isprava care a umplut paharul si a dus la decizia dura luata de deputatul Serban (el este coordonator PSD pentru zona Roznov), s-a petrecut in sedinta de consiliu local de marti, 30 iunie, cand PSD-istii au votat cot la cot cu PNL-istii pentru mentinerea taxei de pasunat la un pret dublu fata de cel practicat pana acum.

Taxa pentru pasunat a fost dublata in plina pandemie la propunerea consilierilor locali PSD. In sedinta de astazi, taxa ar fi trebuit sa revina la cuantumul initial (100 lei/ha), insa 6 consilieri PSD si 5 consilieri PNL s-au opus, crezand ca astfel îi aduc deservicii de imagine primarului Ionel Ciubotaru, fara sa le pese ca votul lor se rasfrange de fapt asupra locuitorilor pe care-i reprezinta in forul legislativ local. Tot ca sa marcheze in razboiul cu primarul Ciubotaru, aceiasi consilieri PSD s-au opus unui proiect cu fonduri europene pentru a treia oara consecutiv, orasul fiind la un pas sa piarda finantarea pentru modernizarea Liceului Tehnologic din localitate.

Citeste si

Viceprimarul de la Roznov îmbină funcția cu afacerile. Ușa primăriei, loc pentru mica publicitate

Limba română făcută praf. Viceprimar de oraș, în documente oficiale: ”intervine următoarele modificări”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.