Cel putin 7 descinderi cu mascati au avut loc astazi dimineata la domicilii si sedii de firme ale mai multor tigani in cartierul Humulesti din Targu- Neamt, potrivit unor surse.

S-au efectuat perchezitii si au fost ridicate mai multe documente contabile, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu estimat la aproximativ 2.500.000 lei.

Comunicat IPJ Neamt:

”Astăzi, ofițerii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice Neamț desfășoară șapte perchiziții în vederea documentării activității infracționale într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Locațiile vizate sunt atât sedii ale societăților comerciale implicate cât și domiciliile persoanelor fizice, din zona Târgului Neamț. Activităţile sunt desfăşurate în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiști, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț. Din cercetările instrumentate până în prezent, a reieşit că, în perioada 2012-2016 reprezentanții a opt societăți comerciale au creat un circuit evazionist în domeniul construcțiilor, prin care bugetul consolidat al statului a fost prejudiciat cu aproximativ 2500000 de lei. În cadrul acestor activități sunt angrenați 20 de polițiști de investigarea criminalității economice, 4 din cadrul structurii de ordine publică și 10 luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale.”

Ionut CORFU (foto- arhiva)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.