Descinderi cu mascatii ieri, pentru strangere de probe in cazul unui jaf petrecut in luna iunie a.c. la Ghindaoani, unde trei barbati au intrat prin efractie intr-o casa, de unde au furat bani, acte si bijuterii, anunta IPJ Neamt:

”În urma perchizițiilor desfășurate, ieri, de către polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Crăcăoani, s-a reușit identificarea a trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat. Sprijiniți de luptătorii Serviciului Acţiuni Speciale, polițiștii au desfășurat patru percheziţii domiciliare, în baza mandatelor emise de Judecătoria Tg. Neamţ, la patru locaţii din comuna Săbăoani, în vederea descoperirii şi strângerii probelor cu privire la infracţiunile de furt calificat.

În baza probatoriului administrat, s-a stabilit că trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 34 de ani, din Săbăoani au pătruns în noaptea de 20/21.06.2017 în locuinţa persoanei vătămate din Ghindăoani, de unde au sustras suma de 1700 lei, acte și bijuterii, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1900 lei. În cauză sunt continuate cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale și pentru tragerea la răspundere penală a celor implicați.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.