Desfiintarea Parcului Zoo din Piatra- Neamt, decisa in sedinta de CL de ieri cu voturile consilierilor locali de dreapta, ajunge in instanta. Asociatia Nicu Albu anunta ca dă Primaria in judecata pentru ca locul respectiv sa ramana ce a fost si pana acum, adica tot Parc Zoo. Asociatia sustine ca fostul primar Nicu Albu a donat terenul respectiv cu scopul ca pe el sa functioneze un Parc Zoo, ceea ce inseamna ca destinatia locului nu poate fi schimbata. ”In urma votului consilierilor municipali din Consiliul Municipal Piatra Neamt cu privire la schimbarea destinatiei terenului pe care este amplasata actuala Gradina Zoologica,Asociatia “Nicu Albu”din Piatra Neamt va actiona in instanta Municipiul Piatra Neamt pentru revendicarea acestui teren in scopul redarii destinatiei pe care legendarul primar al orasului Nicu N.Albu a hotarât-o la acea vreme, ca fost proprietatar al terenului in cauza”, transmite Asociatia Nicu Albu intr-un comunicat de presa.
 
Daca cererea Asociatiei va fi admisa in instanta, lucrurile se vor complica si mai mult, pentru ca Hotararea de CL de ieri nu va putea fi pusa in pratica pana la un verdict definitiv si irevocabil, iar contractul cu firma care administreaza acum parcul, expira in luna august.
 
Ionut CORFU
 

2 COMENTARII

  1. O mizerie de parc zoo. Un loc de o tristețe fără margini, un tărâm al incompetentei. Administratorul, cine-o fi, a umplut spațiul respectiv cu tot ce l-a dus capul. Nici nu știi dacă te afli intr-un parc cu animale, într-un talcioc sau într-un balamuc cu cârciumi de mahala. Poate fi un punct de interes turistic acest amalgam de ev mediu? Dacă Nicu Albu ar vedea ce-a ajuns acest parc, i-ar zbura pe toți cei care si-au umplut buzunarele cu bani murdari. Unde s-a mai văzut așa mizerie? I-a apucat pe toți grija de animale chinuite si interesul pentru turismul local. Să mori de greață, nu alta!

    • Asa este! Trebuie 8n regim de urgenta sa-l trecem din domeniul public in cel privat, si prin intermediul nepotului lui Pinalty, “Carabulea” sa-l dam la baietii “destoinici” care au ridicat toate gunoaiele de cotețuri prin oras!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.