Dezastrul de la Drumuri continua cu un nou episod. Traficul rutier este blocat pe drumul national dintre judetul Neamt si Vatra Dornei (jud. Suceava) dupa o noua alunecare a unui versant. DRDP Iasi a anuntat in aceasta dimineata, ca in cursul noptii, s-a inregistrat o cadere masiva de pietre, blocand drumul care trece pe Valea Muntelui (Poiana Teiului- Farcasa- Borca) spre judetul Suceava.

În atenția celor ce tranzitează DN 17B de la Poiana Teiului spre Vatra Dornei, prin Broșteni! La km 44+200, Holda, traficul este închis din cauza căderii masive de pietre de pe versant care s-a produs în cursul nopții și a blocat drumul. Se fac eforturi pentru reluarea traficului, iar la fața locului sunt prezente echipe ale SDN Câmpulung Moldovenesc, ISU și Poliției pentru evaluarea situației.  În jurul orei 01:45 au avut loc căderi de piatră pe partea carosabilă de la km 44+220. Inițial traficul s-a desfășurat dirijat pe un singur fir, începând cu ora 03:30 acesta a fost întrerupt, din cauza întunericului și a vizibilitatii reduse, nu s-a putut stabili dacă integritatea versantului permite păstrarea circulației dirijate”, transmite DRDP Iasi- director Mugurel Laicu, salariu 20.000 de lei.

Din imaginea facuta publica de DRDP Iasi, reiese că s-au rupt plasele de siguranta recent montate. In urma cu doi ani, drumul a fost blocat o buna bucata de timp, tot din cauza alunecarii versantului. Se pare ca nici pana astazi nu a fost rezolvata problema, dar nu ar fi nimic surprinzator, avand in vedere ca drumurile si podurile din judetul Neamt cad unul după altul, fără să se ia masuri concrete, ci se fac doar cârpeli, uneori cu tabla, cum este cazul podului de la Petru Vodă.

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. Ferească Dumnezeu câtă batjocoră…muncă făcută de mântuială,materiale de proastă calitate…și cei sacrificați din incompetență suntem noi cetățenii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.