Dezodământ tragic în cazul bărbatului din Targu Neamt, dat disparut in Ungaria. S-a stabilit că a murit intr-un accident rutier.

La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către un bărbat de 33 de ani, din Târgu-Neamț, cu privire la faptul că la data de 14 septembrie a.c., a plecat împreună cu tatăl său, AANEI IOAN în vârstă de 56 de ani, cu un autocar spre Anglia.

La data de 15 septembrie a.c., ajunși pe teritoriul Ungariei, tatălui său i s-a făcut rău, fiind transportat la o unitate medicală, iar după externare, la aceeași dată, acesta ar fi dispărut.

O zi mai târziu, pe 16 septembrie, politistii din Ungaria aveau să lămureasca misterul disparitiei. După externarea din spital, bărbatul fusese victima unui accident rutier în calitate de pieton, in urma căruia a decedat.

La data de 26 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost informați de către autoritățile din Ungaria, că persoana în cauză a fost victima unui eveniment rutier, petrecut la data de 16 septembrie a.c., pe teritoriul Ungariei, în urma căruia a rezultat decesul acesteia”, a transmis Politia Neamt.

Bărbat din Tg. Neamț, dispărut în Ungaria după ce a fost internat într-un spital

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.