Asa dupa cum tvmneamt.ro anunta ca de mai mult timp ca in ALDE se dau lupte grele, iata ca deznodamantul s-a produs, si in sedinta Biroului Executiv Județean ALDE Neamț, care s-a incheiat cu putin timp in urma, a fost luata decizia excluderii deputatului Dragusanu din partid.

Astazi, incepand de la amiaza au circulat tot felul de zvonuri despre o schimbare in ceea ce-l priveste pe Dragusanu, insa niciunul nu anunta o excludere, ci mai degraba trecerea sa la alt partid.

La sedinta din aceasta seara, deputatul nu a fost prezent. Din acest moment, Ioan Asaftei ramane singurul presedinte al ALDE Neamt, tinanad cont ca Dragusanu era copresedinte.

Excluderea sa din ALDE a fost anuntata oficial printr-un comunicat de presa trimis redactiei, de organizatia judeteana a partidului

”Biroul Executiv Județean ALDE Neamț, în ședința din 28 sept. 2016, luând act de declarațiile domnului deputat Vasile Cătălin Dragușanu făcute în mass-media locală, declarații ce contravin prevederilor Deciziei nr.19 din 12.07.2016 a Comisiei pentru Fuziune ALDE și ale prevederilor Statutului ALDE, a decis următoarele:

  • Demiterea deputatului Vasile Cătălin Dragușanu din funcția de copreședinte al Filialei ALDE Neamț și de membru al Biroului Executiv Județean Neamț
  • Excluderea deputatului Vasile Cătălin Dragușanu din rândurile membrilor ALDE Neamț

Excluderea vine și ca urmare a faptului că deputatul Vasile Cătălin Drăgușanu s-a raliat unui grup condus de senatorul Vasile Nistor, grup ce servește interesele politice ale altui partid.

In cadrul aceleași ședinte a Biroului Executiv Județean au fost aprobate listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 11 dec. 2016. ”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.