În urma unei perchezitii, politistii au gasit la domiciliul unui barbat din Roman o arma de foc. Acesta detinea fara drept pistolul de calibrul 10mm, anunta IPJ Neamt:

”In ziua de 20.06.2017, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna sau efectuat o perchiziție domiciliară la locuința unui bărbat de 46 de ani, din Roman, bănuit ar deține, fără drept, un pistol.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, aceștia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că romașcanul ar deține ilegal o armă, fapt pentru care au solicitat Judecătoriei Roman un mandat de percheziție domiciliară. Ieri, polițiștii au identificat la domiciliul bărbatului de 46 de ani un pistol de culoare negru, de calibru 10 mm, pe care l-au ridicat în vederea expertizării tehnice. Persoana în cauză nu a putut face dovada provenienței armei, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor si munițiilor. Activitățile desfășurate, ieri, au beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Neamț.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.