Daca tot a spus ca oamenii din presa locala din Neamt sunt “mascotele mafiei”,ca sa-i spulberam banuielile, ne-am gandit sa-l ajutam in demersurile sale pe “justitiarul cu Q7” de la Hangu si sa va prezentam ce “descoperiri”” a mai facut acesta pe Valea Muntelui si la ce se mai pricepe el, pentru ca sa nu-i fie greu singur.
Sa vedem doua “dezvaluiri pe surse” si va invitam sa va dati cu parerea despre “patriotul” nemtean.
Acesta este textul postarii despre “mafia jocurilor de noroc de pe Valea Muntelui”.  In  a doua “dezvaluire” “se vehiculeaza” niste chestii cu exploatarile de lemn. Prezentam scuze pentru exprimarea in limba romana, dar lucram cu materialul clientului.

” A L A R M A N T !!!! Foarte multe locații din comunele Hangu/Poiana Teiului/Borca /Grinties , mai ales orașul Bicaz, sunt amplasate foarte multe aparate , păcănele , bine-nțeles “măsluite”, deoarece toată lumea sa ruinat , din surse am auzit ca se montează un dispozitiv înăuntru care cota de câștig aproape dispare,nu cunosc nici unul care a câștigat la asemenea jocuri de noroc ……. Pe când proprietarii acestor aparate fac fotografii din diferite insule exotice , ORGANELE ABILITATE,nu iau măsuri pt a stopa aceste înșelătorii si nici a aplica legea , deoarece foarte multe sunt fara acte in regula …… Trag atenția ca aceast viciu este un adevărat “drog”,un virus al sistemului nervos , unde foarte multe sinucideri sau pierderi de familii, au avut din cauza lor ……..”

 

Ionut Corfu

11749715_402120933304622_1910293987_n

11720599_402120919971290_2049256224_n

7 COMENTARII

  1. Deviati de la subiect GRAV. Acum poate mai stiu si altii cine sunteti voi TV M si cu ce va ocupati.. Se stie ca faceti jocurile oamenilor politici din oras.. (din pacate nu sunteti singurii), Nu stiti decat sa manipulati cititorii.

    NU conteaza in mare parte cine e si cu ce se ocupa acel om, asta fac toti au material de unde se pot informa. (ex. primarul de Hangu). De ce sa ne ascundem dupa deget?!

    • In caz ca n-ai observat sau nu stii sa citesti, iti atrag atentia ca in articol este vorba despre ceea ce s-a postat pe facebook de catre titularul contului. Jocuri politice? Te invit sa vii cu orice fel de proba si o vom publica aici.

  2. Uita-te si tu ce hal de interviu ai luat… Cu ce drept judeci tu omul asta? Ce vrei sa scoti tu in evidenta? Ca esti manevrat din spate? Uita-te si tu ce raspuns ai primit la prima intrebare, ca de restul n-am timp sa te intreb… ma refer aici la averea primarului… ti-a explicat clar ca nu sunt pe numele dumnealui…clar ca au fost deturnate…raspuns de care ai fost foarte multumit… E un fel de “-Ciordita-i tata cosorelul? -Ciordita-i… Auzi ma ca nu l-a furat…” Intrebare la care vreau sa imi raspunzi…Ce te intereseaza pe tine la ce se pricepe omul asta, din moment ce ne-a adus noua tuturor dovezi clare despre ce se intampla acolo?

  3. ION CORFU ,DACA ITI TRIMIT DOCUMENTELE PRIN CARE PRIMARIA ROZNOV A LUAT TERENUL UNUI CETATEAN PT. CARE SI ACuM PLATESTE IMPOZIT Si A FACUT O GROAPA ,PUBLICI TOT ,NUMELE ANGAJATILOR ,CELOR CARE AU CUMPARAT TOT,SA AJUTAM DNA CA DORM CU ACTELE PE MASA! IAR POLITIA ROZNOV ,UN RAHAT DE COPIL ADUS CU PILE LA ROZNOV MUSAMALIZEAZA DOSARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.