Actualizare: Cel putin 3 curti sunt inundate si la Preluca, comuna Pangarati. Intervin pompierii ISU pentru evacuarea apei.

Stirea intiala: Ploile care par a nu se mai opri, provoaca din nou revarsari de ape in judetul Neamt. In comuna Romani, mai multe curti au fost inundate (foto), iar doua batrane au ramas in casa inconjurata de ape. S-a cerut ajutorul pompierilor, insa pana la sosirea lor, cele doua femei au reusit sa se autoevacueze. Fortele ISU le-au preluat si le-au dus intr-o zona sigura.

Mai multe curti si case au fost inundate si in comuna Alexandru cel Bun, in satul Vadurele (foto). In ambele comune actioneaza pompierii ISU si pompierii vountari.

Probleme au fost si pe drumul national 15, la Hangu, unde traficul rutier a fost blocat dupa ce 3 arbori au cazut pe carosabil. Din pacate, prognoza meteo arata destul de rau si se pare ca ploile vor continua. Pana la ora redactarii (16:00), pentru judetul Neamt fusesera emise doua coduri portocalii de ploi insemnate cantitativ. Revenim.

Ionut CORFU (sursa foto: ISU Neamt)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.