Pompierii ISU Neamt care au participat la misiunea din Grecia, au primit astazi diplome de onoare de la prefectul judetului Neamt, George Lazar. Este prima misiune internationala, la care au participat pompierii nemteni. ”Astazi am inmanat diplomele de onoare din partea Institutiei Prefectului judetului Neamt celor 12 pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Peteodava Neamt, care au participat la misiunea de stingere a incendiilor din Grecia.
Este un prilej de mare onoare pentru mine, in calitate de Prefect al judetului Neamt, sa fiu alaturi de pompierii nemteni, oameni care au dat dovada de curaj de implicare si care au fost in prima linie in stingerea incendiilor din republica Elena.
Este prima misiune internationala la care au participat colegii pompieri din cadrul ISU Neamt si au facut cinste României, judetului Neamt si desigur institutiei din care fac parte.
Ne mandrim cu acesti oameni deosebiti care ne fac cinste cu profesionalismul lor si cu daruirea de care dau dovada zi de zi.
Ii felicit in numele Institutiei Institutia Prefectului Judetul Neamt :
– plt.adj. Buțurcă Dragoș,
– plt.adj.șef Brem Ionuț
– plt.adj.șef Onofrei Vasile
– plt.adj. Cozar Cezar
– plt.adj. Trifescu Lucian
– plt.adj. Asmarandei Florin
– plt.adj. Chelaru Ionel
– plt.maj. Lucaci Paul
– plt. Andrieș Gabriel
– m.m. principal Dumitru Florin
– plt.adj.șef Murariu Mihai
-plt.adj.șef Răucescu Dumitru
Cinste dumneavoastra, bravi pompieri nemteni!”, transmite prefectul George Lazar.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.