Laurentiu Dulamă (Amedeo pentru apropiați) este unul dintre directorii adjuncti ai DGASPC Neamt (Directia Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului), ajuns în funcție după alegerile locale din 2020, în urma unor trocuri politice cu PSD, asupra cărora nu are sens să mai insistăm acum, pentru că la vremea respectivă s-a povestit destul în presa locală.

De când este în funcție, Dulamă nu s-a remarcat cu nimic, în afară de o inaugurare cu chermeză a unei case pentru copii la Târgu Neamț, rămasă cu lacătul pe ușă după sesiunea foto din luna august.

Astăzi însă, al doilea om din institutia care protejează social oropsiți ai sorții, implicată recent și într-un scandal de corupție, s-a decis să-și facă simțită prezența printr-un mesaj pe facebook, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități. Numai că una dintre pozele luate cu copy paste de pe internet, contine ditamai greșeala de scriere în limba română: dezabilitate în loc de dizabilitate. Dar, desigur, mai importante sunt abilitățile de director DGASPC. Așa că ”dezabilitățile” de scriere corectă în limba română contează mai puțin.

Postarea mai conține încă două poze (afișe) pe exact același subiect, dar cu ”dizabilități” scris în forma corectă, însă asta nu i-a atras atentia lui Dulamă, fiind probabil grăbit să puncteze și el un eveniment  important la care asistă ca director DGASPC.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Multi desconsidera persoanele cu dizabilitati Am si eu o intrebare adresata autoritatilor Cum pot aceste persoane greu incercate de soarta fara viitor sa traiasca cu o indemnizatie de 375 de roni?? Va intreb pt si eu am un copil si il cresc singura Are cineva raspuns la durerea acestor oameni??

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.