Publiserv Piatra Neamt are un nou director, abia instalat astazi (14 iunie) in functie. Este vorba despre Valentin Savin, in varsta de 43 de ani (foto jos- facebook)

Savin ar urma sa ocupe functia pentru cateva saptamani sau poate chiar luni de zile, pana la organizarea unui concurs. Pe site-ul Publiserv inca nu exista un CV sau alte date despre noul director, si nici numirea nu a fost anuntata oficial, insa conform surselor tvmneamt.ro, acesta nu are nicio legatura cu obiectul de activitate al societatii din subordinea CL Piatra Neamt, experienta lui de pana acum, fiind in domeniul vanzarilor de scule electrice pentru constructii, cum ar fi bormașini sau flex-uri. Dar, probabil ca asta conteaza mai putin, avand in vedere ca este prieten la catarama cu primarul Andrei Carabelea, dupa cum spun surse din primarie, iar din postarile de pe contul lui de facebook, reiese ca e un PNL-ist feroce si un critic efervescent al ”ciumei roșii”, care nu-si asa, instala oameni in functii pe criterii politice.

De altfel, la Salubritas a fost angajat un director cu experienta tot in vanzari, de data asta de produse alimentare, alcoolice si nealcoolice (Concurs pe șest la Salubritas. El este noul director!)

Ramane de vazut daca noul director se va inscrie la concursul care se va organiza (daca se va mai organiza) si poate cine stie, îl va si castiga sau daca nu, poate va ramane in companie tot pe un post de conducere, ca om de baza si ca ochi din umbra al primarului la Publiserv, mai ales ca stie sa-l si promoveze pe edil pe retelele de socializare. De exemplu, a preluat toate pozele cu Andrei Carabelea-patriot, la ceremonia de Ziua Eroilor.

Dupa cum era de asteptat, concursul pentru postul de director la Publiserv nu a fost anuntat nicaieri in afara de site-ul societatii si de rubrica anunturi din doua publicatii centrale pe care nu le citeste nimeni in judetul Neamt.

Mai jos, o fotografie cu noul director Publiserv, ceva mai actualizata (sursa- facebook):

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.