De ieri, Spitalul Judetean Neamt a trecut din nou in subordinea CJ Neamt. Cum era de asteptat, dupa un mandat de doar 4 zile, Marius Ghinet a fost schimbat din functie, in locul lui fiind numit medicul Silviu Verzea. Consiliul Judetean Neamt nu a anuntat nimic oficial despre noua numire, ca si cum nu ar fi treaba platitorilor de taxe si impozite sa stie cine si cum conduce destinele celei mai mari unitati medicale din judet.

In schimb, informatia a aparut in presa centrala, preluata probabil de undeva de pe contul de facebook al lui Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt.

Noul director a mai detinut functii de conducere la Spitalul Judetean Neamt si a fost si purtator de cuvant pe vremea cand director era avocatul Liviu Negelschi (suranumit groparul platformei Savinesti). Cand era director medical, Silviu Verzea ”s-a remarcat” prin ingroparea cazului unui barbat mort cu zile in anul 2017, caz dezvaluit atunci de tvmneamt.ro. Nici pana in ziua de astazi nu a fost tras nimeni la raspundere pentru gravele erori medicale care au dus la pierderea unei vieti si nu s-a facut nici macar o ancheta interna, desi medicul care este de astazi director, avea toata autoritatea dar si indatorirea morala sa o faca.

Mai multe detalii, in articolele de mai jos, publicate de tvmneamt.ro in anul 2017:

Spitalul Județean- moartea trece pe la tomograf. Contracte cu clinici private, TOP SECRET

Spitalul ORORILOR- Internat la Oncologie în Piatra- Neamț, declarat decedat la Roman, fără ca familia să fie informată

Haos total la spital- Ies la iveală motivele pentru care moartea bătrânului a fost ținută la secret

”Moartea domnului Irimia”, un film de groază la Piatra- Neamț. Jurnalist Antena1, răspuns către spital prin intermediul tvmneamt.ro

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.