Cristian Sauciuc, directorul Troleibuzul SA, firmă a CJ Neamț, care asigură transportul în comun și în Piatra Neamț, spune că este posibil să încerce și varianta cu trotineta pentru a se deplasa prin oraș.

Prezent în această dimineață la Monitor TV la emisiunea ”Revista presei altfel”, Sauciuc a fost întrebat de realizatorul Cezar Filip, de ce nu a venit cu autobuzul la emisiune, dacă se circulă așa de greu în Piatra Neamț. ”Faci aceiași timpi (n.red. cu autobuzul) dacă pleci din punctul A în punctul B, dar eu sper ca în momentul în care oamenii o să-și dea seama că de fapt ar trebui să mai lăsăm și mașinile acasă… din păcate eu trebuie să ajung la Dumbrava, de asta nu pot să merg tot timpul cu autobuzul și plec și de acolo destul de des spre oraș, și nu pot să mă duc cu autobuzul, dar cred că o să găsesc o variantă dacă durează foarte mult scenariul acesta… cu o trotinetă electrică, cu ceva… cumpăr eu una”, a spus directorul Troleibuzul SA.

În ciuda isteriei create de câțiva cârcotași (în căutare de voturi) după închiderea podului de la spital, traficul rutier în Piatra Neamț se desfășoară în condiții decente, mai ales că zona centrală a orașului a fost reconfigurată foarte eficient, în vederea fluidizării circulației în perioada de 2, maximum 4 luni de zile până ce va fi construit noul pod.

În această dimineață, la oră de vârf, timpii de așteptare în trafic nu erau cu mult mai mari față de perioada de dinaintea închiderii podului sau de dinainte de începerea lucrărilor la coridoarele de mobilitate. În toate intersecțiile aglomerate erau echipaje de polițiști locali care dirijau traficul. Din păcate, eforturile acestora sunt zădărnicite mai degrabă de șoferii (nu toți, dar destul de mulți) care nu cunosc semnificațiile semnalelor polițiștilor și nu măresc viteza de deplasare sau întârzie plecarea din intersecție.

Vezi si

Fază tare cu directorul Troleibuzul (video): ”Cu drogații nu am avut probleme în autobuze. Ăia drogați merg cu mașinile”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.