Actualizare stire- IPJ Neamt: Femeia de 46 ani, din Roman, dispărută la data de 21 august a.c., a fost depistată de polițiști.

La data de 25 august a.c., în baza activităților specifice de căutare desfășurate de polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani a fost depistată femeia de 46 de ani, dispăruta la data de 21 august a.c., în localitatea Cordun.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, femeia a plecat în mod voluntar de la locuinţa din Cordun din cauza unor neînțelegeri cu concubinul său.

De asemenea, pe perioada dispariției aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Stirea initiala: Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei din cadrul Postului de Poliţie Podoleni continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului ARCHIP ION, de 51 de ani.

La data de 24 august a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Podoleni au fost sesizați de către o femeie, de 62 de ani, din Podoleni, despre faptul că fratele său ARCHIP ION, de 51 de ani, a plecat în mod voluntar, la data de 15 august 2020, de la ferma la care lucra şi nu a mai revenit.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul a fost văzut ultima dată la ferma la care lucra, la data de 20 august 2020.

Semnalmente: înălţime – 1,70 m, păr negru, ochi căprui, fără semne particulare.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu un tricou galben şi pantaloni tip jeans albaștri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localităţii şi în împrejurimi, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei DRĂGUŞANU ANCA DANIELA, de 46 de ani.

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au fost sesizați, la data de 24 august a.c., de către o tânără, de 18 de ani, din Cordun, despre faptul că, la data de 21 august 2020, mama sa DRĂGUŞANU ANCA DANIELA, de 46 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime – 1,65 m, greutate – 70 de kilograme, păr castaniu, ochi căprui.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu un tricou gri, pantaloni tip jeans negri, fiind încălţată cu adidaşi negri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localităţii şi în împrejurimi, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.